Recensioner

"Follow That Dream"

Elvis Collectors Label (FTD)

Elvis Collectors Label

Utgivet 2003

• Dragonheart
    Alexander Kling: En livekonsert från South Bend, den 1 Oktober 1974. Trummor och bas ligger bra i mixen och personligen tycker jag att det är den bästa soundboardinspelning vi fått efter "Dixieland Rocks" 1975.
    Per Regge: Ljudkvalitén är högst medelmåttig, balansen mellan instrumenten är inte bra; knappt någon bas, för mycket blås och för lite gitarr. Det är också väldigt lite publikljud, vilket gör att livekänslan uteblir.

• Studio B - Nashville Outtakes 1961-64
    Per Regge: FTD rullar på med ytterligare en förstklassig CD, denna gång inne- hållande inspelningar från Nashville 1961-64. Låtmaterialet är av enastående hög kvalité: av 23 låtar gillar jag alla utom 'I'm Yours' och 'Just For Old Time Sake'. Ljudet är utmärkt och omslaget, ett ovanligt studiofoto från 1961, är också fint.

• New Years Eve '76
    Per Regge: I mars kom denna FTD-utgåva som innehåller den omtalade showen från nyårsafton 1976. Det är en dubbel-CD - den första från FTD - med komplett nyårskonsert från Pittsburgh. Trots att det är en dubbel-CD är priset samma som för de tidigare enkel-CD skivorna.

• Elvis At The International
    Per Regge: Detta är en kanonutgåva från BMG, den bästa hittills, enligt mitt förmenande. ELVIS AT THE INTERNATIONAL bjuder på en komplett show från Las Vegas 23 augusti 1969 med Elvis i absolut toppform. Elvis är på strålande humör, han sliter som ett djur och ger sitt yttersta i varje låt.

Utgivet 2002

Utgivet 2001